Hírek

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy 2017. szeptember 14., csütörtöktől – az M51-es csomóponti munkálatok befejezését követő napon – egy hónap időtartamra lezárásra kerül az M0-s autóút – M5-ös autópálya gyáli csomópontban két ág és a hozzájuk csatlakozó gyűjtő-elosztó pálya szakasz a teljes szélességű betonburkolat cseréje miatt.

 

A munkálatokból adódóan az erre közlekedők sem Budapest, sem Szeged felől nem tudnak majd közvetlenül felhajtani az autóútra az M3-as autópálya felé.

A terelőutak változtatható jelzésképű táblákon, valamint sárga alapszínű táblákon a is jelzésre kerülnek. A Magyar Közút kéri a közlekedőket, hogy azokat minden esetben kövessék figyelemmel!

Ezen útvonalak a következőek:

• a Budapest felől érkezők az M51-es autóút érintésével, az 51-es számú főúti csomópontban tudnak az M0-s autóútra az M3-as felé felhajtani,

• a Gyál, Alsónémedi felől közlekedők az M0-s autóút 5-ös számú főúti csomópontjában tudnak megfordulni az M3-as felé,

• Szeged felől szintén az 5-ös számú főúti csomópontban tudnak visszakanyarodni az utakon lévők.

 

A korlátozásokhoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a megváltozott forgalmi rendre tekintettel, megnövekedett menetidővel számoljanak és különös óvatossággal közlekedjenek!

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

További információ:

Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztály  

E-mail: kommunikacio@kozut.hu

Weboldal: www.kozut.hu

 

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Vissza

ELÉRHETŐSÉG

Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 38.
Posta cím: 1391 Budapest, Pf. 221.
Telefon: +36 (1) 428 2150

e-mail