Hírek

Szombattól az Árbóc utcában kialakított új, végleges helyükről indulnak a Volánbusz Árpád hidat érintő járatai Budapesten. Ezzel megszűnik a Visegrád utcai ideiglenes végállomás.

 
Az elsősorban a pilisi térségbe közlekedő autóbuszjáratok négy, csuklós járművek által is használható, elektronikus indulásjelzővel felszerelt kocsiálláson várják az utasokat. A bérletpénztár az új AGORA épületegyüttesben, az „A” épület földszintjén található. Az utasok még gyorsabb kiszolgálására a bejárat mellé két jegy- és bérletkiadó automata kerül, és a Visegrádi utca elejéről is hamarosan áthelyezik a „B” épület mellé a további két berendezést. A könnyebb tájékozódás érdekében a menetrendi információkat két összesítő kijelző mutatja. 
 
Az eredeti Árpád híd autóbusz-állomás 2015-ben a területre tervezett irodafejlesztések miatt költözött át ideiglenes helyére. Az építkezés alatt a Volánbusz pénztárai és szolgálati helyiségei az Árpád Center irodaházban, az autóbuszok megállóhelyei pedig az Árbóc utca - Visegrádi utca csomópontjában létesített állomáson kaptak helyet. A most kialakított, végleges létesítményben augusztus 1-jétől szebb környezetben, teljes körű szolgáltatásokkal várja utasait a közlekedési társaság.
Forrás: VOLÁNBUSZ Zrt.
Vissza

ELÉRHETŐSÉG

Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 38.
Posta cím: 1391 Budapest, Pf. 221.
Telefon: +36 (1) 428 2150

e-mail