Hírek

A Tüke Busz Zrt. szakemberei – egyelőre tesztjelleggel – öt Volvo típusú autóbuszra és ugyancsak öt elektromos járműre szereltek fel fehér színű, műanyag alapú, 1 liter kapacitású érintésmentes, szenzoros kézfertőtlenítő berendezéseket. Az utasoknak az első ajtón történő felszállást követően van lehetőségük arra, hogy kezüket az adagolós védőeszközt használva fertőtlenítsék.

Utasbiztonsági és kényelmi funkciókat is szem előtt tartva előbbiek esetében az első ajtók közvetlen közelében, míg az új, környezetkímélő buszoknál a második ajtónál lévő kapaszkodó korlátokra kerültek az érintésmentes kézfertőtlenítők. Egy kéztisztítás alkalmával 1 ml folyékony állagú fertőtlenítőt adagol az érintésmentes berendezés.
A Tüke Busz Zrt. abban bízik, hogy a koronavírus járvány terjedésének csökkentése, valamint a járványügyi ajánlások betartása érdekében hozott újabb intézkedését az utasok is kedvezően fogadják és használják az egyelőre tesztjelleggel felszerelt kézfertőtlenítő eszközöket.

Az érintésmentes kézfertőtlenítő adagoló eszközök működésével és használatával kapcsolatban gyűjtött tapasztalatok alapján kerülhet sor további járműveken is az adagoló berendezések felszerelésre.

Forrás: Tüke Busz Zrt.

Vissza

ELÉRHETŐSÉG

Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 38.
Posta cím: 1391 Budapest, Pf. 221.
Telefon: +36 (1) 428 2150

e-mail