Hírek

Február 23-tól új, könnyen kezelhető felületen böngészhetik az utasok a kazincbarcikai helyi járatok menetrendjét a Volánbusz honlapján. A fejlesztésnek köszönhetően már az összes helyi autóbuszvonal valamennyi érintett megállóhelyére lekérhetők az ott érvényes indulási időpontok.

A próbaverzióban működő felület legnagyobb előnye, hogy már nem szükséges a végállomási indulási időpont és a menetidő alapján kiszámolni, mikor ér egy autóbuszjárat az adott megállóhelyre. A www.volanbusz.hu/kazincbarcika linken valamennyi kazincbarcikai helyi vonal menetrendje elérhető. Nemcsak a végállomási menetrendi adatokat találják meg az utasok, de bármely megállóhely kiválasztható úgy, hogy a rendszer az adott megállóhelyre vonatkozó indulási időpontokat mutassa. A végállomásra vagy az egyes megállókra érvényes menetrendek bármely naptípusra (pl. munkanapra, hétvégére, ünnepnapra) lekérhetők, pdf formátumban is letölthetők és nyomtathatók.
 
A menetrendi megjelenítő felület fejlesztésének első állomása Kazincbarcika, a Volánbusz a borsodi település helyi járatainak internetes oldalán teszteli az új formátumú menetrendet. A vállalat az info@volanbusz.hu e-mail-címen várja az utasok visszajelzéseit annak érdekében, hogy minél inkább az igényeknek megfelelően fejleszthesse tovább a próbaverziót. A tervek szerint a közeljövőben egyre több település helyi autóbusz-menetrendje lesz elérhető ebben a formában.
Forrás: VOLÁNBUSZ Zrt.
Vissza

ELÉRHETŐSÉG

Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 38.
Posta cím: 1391 Budapest, Pf. 221.
Telefon: +36 (1) 428 2150

e-mail