Hírek

Május 3-ától Szombathelyen a helyi jegyekkel és bérletekkel is igénybe vehetik az utasok a 6663-as helyközi vonalon közlekedő egyes járatokat.

A szolgáltatásmegrendelők közötti megállapodás eredményeként hétfőn üzemkezdettől Szombathely autóbusz-állomás és Szombathely, Petőfi telep megállóhelyek között a Volánbusz honlapján található menetrend szerint közlekedő járatok helyi díjszabás szerint vehetők igénybe.
 
A Volánbusz kiemelt célja, hogy folyamatosan javítsa a helyi közösségi közlekedést, így biztosítsa utasainak az egyre magasabb szolgáltatási színvonalat. Ezen törekvés része a menetrendi kínálat bővítése és a biztonságosabb, kényelmesebb és környezetkímélőbb járműállomány üzembe állítása is. Az országos közúti közlekedési társaság legutóbbi szombathelyi fejlesztésének eredményeként – 2020 őszén – hét új, korszerű, alacsonypadlós, légkondicionált, környezetkímélő Mercedes-Benz Conecto G típusú csuklós autóbusz állt forgalomba. Ezzel a helyi flotta átlagéletkora 13,4 évre csökkent, ami jelentősen javítja a közösségi közlekedés színvonalát a vasi megyeszékhelyen, ahol a társaság több mint 7,6 millió utast szállít évente.
Forrás: VOLÁNBUSZ Zrt.
Vissza

ELÉRHETŐSÉG

Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 38.
Posta cím: 1391 Budapest, Pf. 221.
Telefon: +36 (1) 428 2150

e-mail