Hírek

Bár jogszabály szerint jelenleg a közösségi közlekedésben nem kötelező a maszk viselése, a Tüke Busz Zrt. azt javasolja és ajánlja utasainak, hogy viseljék az orrot és szájat eltakaró maszkot a pécsi helyi járatú autóbuszokon.

A társaság arra emlékeztet: a járványügyi szabályok betartása és egyéni döntés alapján a maszk viselése az egészség megőrzésében fontos tényező lehet, így ügyintézéskor az ügyfélszolgálati irodában, valamint menetjegy és bérlet vásárláskor a bérletpénztárakban is előnyös lehet a védőeszköz használata. A társaság autóbuszain üzembe helyezett érintésmentes kézfertőtlenítő adagolókat az utasok kedvezően és örömmel fogadták, és utazásuk során szívesen használják azokat. Az utasok védelme érdekében ezek az eszközök a jövőben is az autóbuszokon maradnak, így a kézfertőtlenítés lehetősége az érintett járműveken továbbra is biztosított lesz. Felelős szolgáltatóként fontos számunkra, hogy minden utasunk tudja, a Tüke Busz Zrt odafigyel biztonságukra, egészségükre.

Annak érdekében, hogy a korábbi szigorítások során bevezetett első ajtók lezárására és védőtávolság kijelölésére a jövőben ne kelljen intézkedéseket hoznia a társaságnak, a Tüke Busz Zrt. mindenkit arra kér, hogy fertőző betegként ne utazzon a járatokon és tartsa be a koronavírus járványveszély idejére vonatkozó egészségügyi ajánlásokat. A pécsi autóbuszokon történő utazás továbbra is biztonságos, a vírusveszély idején is megbízható szolgáltatást jelent mindenki számára.

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Forrás: Tüke Busz Zrt.

Vissza

ELÉRHETŐSÉG

Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 38.
Posta cím: 1391 Budapest, Pf. 221.
Telefon: +36 (1) 428 2150

e-mail