Hírek

Az utasok védelme érdekében egy éve üzemelnek ezek az eszközök a pécsi autóbuszokon, így a kézfertőtlenítés lehetősége továbbra is biztosított. Az érintésmentes adagolók üzembe helyezése óta ezer liternél is több fertőtlenítő folyadék utántöltéséről gondoskodott a társaság.

Az utasok kedvezően és örömmel fogadták az autóbuszokra felszerelt érintésmentes adagolókat és utazásuk során szívesen is használják azokat.
A készülékek működésének ellenőrzése az autóbuszvezetők feladata, a fertőtlenítő folyadék utántöltése jelzésük alapján az autóbusz-állomásokon történik. Az érintésmentes adagolók garanciális cseréje mindössze néhány készülék esetében volt indokolt, ezekben a folyadékszabályozás szintjét nem találták megfelelőnek a társaság szakemberei.
A Tüke Busz Zrt-nél még tavaly szeptemberben kezdték el tesztelni az érintésmentes, szenzoros kézfertőtlenítő berendezések alkalmazását 10 pécsi helyi járatú autóbuszon. A pozitív tapasztalatok eredményeként 2020 decembere óta száz, a forgalomban napi rendszerességgel közlekedő autóbuszon van lehetőségük az utasoknak arra, hogy a felszállást követően kezüket fertőtlenítsék.
Felelős szolgáltatóként fontos számunkra, hogy minden utasunk tudja, a Tüke Busz Zrt. odafigyel a biztonságukra, egészségükre. A pécsi autóbuszokon történő utazás továbbra is biztonságos, a közösségi közlekedés a vírusveszély idején is megbízható szolgáltatást jelent mindenki számára.
   
Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Forrás: Tüke Busz Zrt.

Vissza

ELÉRHETŐSÉG

Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 38.
Posta cím: 1391 Budapest, Pf. 221.
Telefon: +36 (1) 428 2150

e-mail