Hírek

Március 7-től megszűnik az általános maszkhordási kötelezettség Magyarországon. Hétfőtől már a közlekedési járműveken, az állomásokon és megállóhelyeken sem kötelező az orr és a száj maszkkal történő eltakarása.

 
A társaságok – az eddigi gyakorlatnak megfelelően – a hatályos járványügyi intézkedésekkel összhangban járnak el. A kormány döntésének értelmében március 7-től nem kötelező maszkot viselni a közösségi közlekedési járműveken, illetve a nyitott és zárt állomásokon, megállóhelyeken sem. A maszkhasználat senki számára nem tiltott a továbbiakban sem, ezután is igény szerint hordható bárhol.
 
A közlekedési társaságok a továbbiakban is széles körben biztosítják a kényelmes és gyakran kedvezményes elektronikus jegy- és bérletvásárlási lehetőségeket. Változatlanul vigyázzunk egymásra, a lázzal vagy meghűléses tünetekkel küzdő betegek lehetőség szerint maradjanak otthon, ne vegyék igénybe a vonatokat, autóbuszokat, villamosokat és trolibuszokat.
 
A közlekedési társaságok ezúton is köszönik utasaik eddigi együttműködését, valamint az elmúlt időszakban tanúsított fegyelmet a korlátozó intézkedések kapcsán.
Forrás: MÁV Zrt. - VOLÁNBUSZ Zrt.; BKK Zrt.; DKV Zrt., MVK Zrt., Tüke Busz Zrt., Paksi Közlekedési Kft.
Fotó: BKK Zrt.

 

Vissza

ELÉRHETŐSÉG

Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 38.
Posta cím: 1391 Budapest, Pf. 221.
Telefon: +36 (1) 428 2150

e-mail