Hírek

 

VECA logo final

 

2017. február végén bejegyzésre került a VOLÁN Egyesülés Caritas Alapítvány (rövid neve: VECA), melyet a VOLÁN Egyesülés azzal a céllal alapított, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek részére biztosítsa iskoláztatásuk anyagi hátterét és az egészséges életmódra nevelés, a rendszeres testmozgás lehetőségét.

 

Kiemelt cél a baleset következtében elszenvedett szociális és egészségügyi hátrányok hatásainak kiküszöbölése, a szükséges rehabilitáció elősegítése és rekreációs programok szervezése. A családsegítés, a könnyebb életkezdés elsősorban a VOLÁN Egyesülés tagszervezeteinek válik elérhetővé, de a rászorultság elbírálásánál nem feltétel a tagság.

 

A VOLÁN Egyesülés Caritas Alapítványt Kocsis Korinna, Kurátor, általános képviseleti joggal, önálló jogkörrel képviseli, ezzel folytatva a családi hagyományokat, mivel szülei is a VOLÁN kötelékében töltötték el aktív éveiket. Korinna 2016-ban elnyerte Lengyelországban az Európa legszebb hölgye címet, valamint aktív szerepet vállalt gyermekekkel kapcsolatos karitatív feladatokban. Széles körben ismert és elfogadott személyisége nagymértékben hozzájárul majd az Alapítvány sikeres működéséhez.

 

Mellékletek:
Vissza

ELÉRHETŐSÉG

Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 38.
Posta cím: 1391 Budapest, Pf. 221.
Telefon: +36 (1) 428 2150

e-mail